fbpx
Selecteer een pagina

MIJN VERHAAL

Mijn naam is Kelly Clark

Ik ben 26 jaar jong en samen met mijn verloofde en dochtertje woon ik in Almere. Momenteel run ik 5 bedrijven waarvan 2 in de start fase zitten. Ik heb een enorme passie voor ondernemen en dan vooral het bedenken en opzetten van nieuwe bedrijven.

Mijn focus voor ieder bedrijf behoud ik door middel van een mega strakke planning. Ik heb unieke strategieën geïmplementeerd waardoor ieder bedrijf een succes is geworden. Daarnaast ben ik enorm leergierig en prikkel ik mijzelf constant met nieuwe informatie. Ik krijg altijd een goede energieboost van een podcast, boeken of een sessie met mijn levenscoach. Ook vind ik het heerlijk om terug te keren in de rust, ik mediteer en kan genieten van het hier en nu. Als hoog sensitief persoon heb ik mij daar in laten begeleiden en mijzelf moeten trainen om meer op te kunnen gaan in momenten. Juist in deze staat van ‘’zijn’’ beschik ik over nog meer creativiteit en inzichten.


Na vele aanvragen voor begeleiding in het opzetten van nieuwe bedrijven en het consulteren in bestaande bedrijven heb ik Business Accelerator opgezet. Een programma waarin jouw bedrijf naar een hoger niveau getild wordt. Voor meer succes zul je nog meer uit je comfortzone moeten stappen en dat is super eng. Daarom zeg ik altijd: Fear means your stepping out of your comfortzone, start to love the feeling of fear!
 
Kelly Clark – Business Accelerator

Een kijkje in mijn leven

Mijn kernwaarden zijn ontzettend belangrijk voor mij. Deze kernwaarden kan ik bij alles wat ik doe in mijn leven toepassen. Wanneer ik twijfel, vraag ik mezelf af? Past het bij mijn kernwaarden. Als dit niet het geval is, weet ik het antwoord.
Mijn motto is: GO GROW GLOW.
Bij alles wat ik doe pas ik dit toe, hier leef ik voor, ik krijg er energie van. Zowel in mijn privé als mijn business leven.

 

Ik was anders dan andere

Als klein meisje was ik altijd al ondernemend. Ik had mijn eigen mening en vond het ook niet erg om op de voorgrond te staan. Ik kon met iedereen overweg in de klas  en had geen vast vriendje of vriendinnnetje. Mijn ouders hebben mij vrij opgevoed en ik kon altijd mijn eigen gang gaan.

Aangezien ik alle vakken op school wel interessant vond, was het erg moeilijk om te kiezen voor welk vakken pakket 3VWO ik zou gaan. Ik nam het breedste pakket zodat ik alle kanten op kon. Ik heb 2 keer examen gedaan en ben beide keren keihard gezakt. Ik kan absoluut geen 3 uur stilzitten, ik ben een enorm hoogsensitief persoon. Op dat moment had ik daar totaal nog geen besef van. Mijn examens raffelde ik af en binnen een uur stond ik alweer buiten.

Ik gaf niet zoveel om een diploma, ik deed wat leuk vond en was druk bezig met mijn werk. Ik was PA van Remy Bonjasky en maakte trips naar het buitenland voor een software bedrijf. Vervolgens ben ik gaan backpacken, de mooiste ervaring in mijn leven. Ik bewandelde een heel ander pad dan de meeste mensen om mij heen. Echt bewustzijn had ik nog niet, waardoor ik mij soms wel onzeker voelde, ik deed het allemaal zo anders, is dat wel goed?

Ik zag een gat in de markt.

Nadat ik mijn grote liefde Remon ontmoette in 2015 ging ik werken in de Bijenkorf bij Clinique. Ik ontdekte een gat in de markt: wenkbrauwen. Binnen nood time had ik mijn eerste bedrijf opgezet: Brow Bar Almere. Na een half jaar nam ik ontslag bij Clinique en nog een half jaar later nam ik 2 ZZP’ers in dienst. Ineens ontdekte ik mijn uurloon kon ver 6 voudigen.  Ik besefte dat ik enorm veel energie kreeg van het professionaliseren van mijn bedrijf. Ik ontdekte een passie waarvan ik mij niet eerder bewust was, ik kan creëren wat ik maar wil. 

Het echte besef kwam een jaar later. Ik werd geopereerd aan een buiten baarmoederlijke zwangerschap. Ik was 3 maanden uit de running, alles stond stil, behalve mijn mind. De eerste dagen waren heftig, daarna gebeurde er iets. Ik stond stil bij alles wat ik beleefd heb de afgelopen jaren, wat ik behaald heb, doorgemaakt heb, hoeveel succes ik had en hoeveel er is verandert in zo een korte tijd. Ook besefte ik dat ik 7 dagen werkte, soms wel 14 uur per dag en mijn gezondheid geen seconde in de gaten heb gehouden. Tijd voor verandering. 

Mijn leven werd waardevoller

Ik ging mij verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, geldvibratie, creatie, wet van aantrekkingskracht en alles wat met mijn doen en laten te maken had. Ik leerde mijzelf beter dan ooit en ging mijn toekomst visualiseren. Toen ik weer aan het werk ging gooide ik het roer om. Ik ging mijn leven indelen zoals ik dat wilde.
Niet meer op de automatische piloot maar bewust. Intens genieten van momenten, bewust zijn van onbewuste processen en mijzelf goed verzorgen. Als ik goed in mijn vel zit, is alles mogelijk.

Al snel daarna startte ik een make-up lijn (Brow Core), maakte ik zelf een online programma in WordPress (Online Beauty School), nam ik nog 2 ZZP’ers aan, begon ik aan een nieuw bedrijf (Fashion Veilingen), startte ik samen met mijn verloofde een aannemingsbedrijf (Special Garden) en daarna ontstond mijn nieuwe kindje Business Accelerator.

Maandelijks heb ik sessies met mijn levenscoach. Ik investeer in hoogwaardige business coaches, therapeuten, events om mijzelf te blijven prikkelen, om te blijven leren. Ik krijg hier zoveel energie van. 

Ik ben een enorm tevreden mens, mijn hoogtepunten zorgen voor mijn geluksmomenten. Ik ben positief en niets is in mijn ogen onmogelijk. Ik ben dankbaar, dankbaar voor mijn gezin en familie, voor mijn bedrijven en de mensen met wie ik samen mag werken. Ik kan niet wachten op alles wat het leven nog mag brengen voor mij, Im ready for whatever!

Go, Grow and Glow

Plan een gratis intakegesprek