fbpx
Selecteer een pagina

BLOG

Van 0 tot 100

08-05-2020

Vandaag voel ik mij zo energiek, vandaag is echt een TOP dag.
Ik schiet bijna tegen het plafond zoveel energie heb ik. Een aantal dagen geleden heb. Ik mijn producten op bol geplaatst en zowel gister als vandaag kwam er een bestelling binnen. Ik kan niet beschrijven hoe blij ik daarmee was, ik heb echt een feestje gevierd!

Maar dat was een tijdje geleden absoluut niet het geval. Twee jaar geleden stak ik al mijn tijd in een mega dure cursus om een online programma te maken. Dag en nacht bekeek ik filmpjes en voerde ik uit wat ik geleerd had. Enorm trots was ik als ik weer een les gemaakt had. Het zag er echt helemaal geweldig uit! Toen het helemaal af was ging ik het programma lanceren. Resultaat? 0 klanten. Uiteindelijk heb ik het programma met 75% korting proberen te verkopen met als resultaat 1 klant. De moed zakte mij direct in de schoenen, wat een kut zooi.

Ik heb het programma gelaten voor wat het was. Een paar 1000 euro weggegooid en het maar afgewimpeld met ‘’het is niks voor mij’’.

Bull-Shit! Voor niets gaat de zon op, klanten kunnen jou niet zomaar vinden, JIJ moet je klanten kiezen en dan zul je vervolgens gekozen worden. Onthoud dit goed, jij kiest de klant, dan word jij gekozen!

Dit ben ik nu gaan implementeren in mijn business. Ik kies mijn klant, bepaal mijn niche. Ik weet nu hoe ik ze moet bereiken. Ik weet voor wie dit programma is, ik weet alles van mijn doelgroep. Ik weet nu wie mij nodig heeft, ik weet waar ik ze kan vinden en omdat zij mij nodig hebben kiezen ze mij.

Bepaal jouw doelgroep, maak van vreemden vrienden en laat vrienden jouw ambassadeur worden.

Ik heb veel geld geïnvesteerd in business coaches, cursussen, boeken en persoonlijke ontwikkeling. Het is mij ook niet allemaal overkomen. Ik heb honger, honger om meer te leren en grenzen te verleggen. Daardoor heb ik de juiste methodes en strategieën ontdekt.

Ben jij klaar om jouw business in de volgende versnelling te zetten? Plan dan een gratis intake met mij in via Skype.

Goodmorning world

18-04-2020

Het is 07:30 en ik zit in een heerlijke flow. Mijn kleine meisje ligt nog heerlijk te slapen en manlief is al aan het werk. Gister heb ik een super mooie sessie gehad met mijn levenscoach. Ik krijg daarna altijd enorm veel energie. Hoe komt het toch dat anderen zoveel invloed op ons ‘’zijn’’ kunnen hebben? Ik denk dat het al in ons zit, we hebben alleen bevestiging nodig. Er schuilt in ons allemaal toch ergens een kleine onzekerheid. Kan ik het wel, moet ik er echt voor gaan? Wat als… Ik ben ervan overtuigd dat de behoefte aan bevestiging minder wordt zodra je bewust bezig bent met persoonlijke ontwikkeling. Je leert jezelf constant beter kennen en de waarde in te zien van wat jij bijdraagt in deze wereld.

Na zo een gesprek zit ik vol energie, heb ik mijn koers weer goed in beeld en ben ik mij bewust dat ik nu aan het doen ben waar ik echt gelukkig van word. Ik ben ervan overtuigd dat we hier allemaal zijn met een reden. Ik weet zeker dat iedereen iets te brengen heeft, iets te geven heeft. Ik weet nu zeker wat ik wil, ik vond het eng, ik vond het spannend maar ik ga het nu echt doen. Ik ben uniek, onderscheidend, zuiver en ik heb kwaliteiten. Best spannend om zoiets te zeggen over jezelf. We zijn altijd bezig met wat anderen van ons vinden. Vanaf vandaag laat ik dat los. Het brengt ons namelijk helemaal niets, het weerhoudt ons alleen om datgeen te doen wat we echt willen. Er zijn genoeg mensen die wel willen horen wat jij te zeggen hebt, wel willen ervaren wat jij te bieden hebt. Iedereen, op z’n eigen manier, want jij bent jij en jij bent uniek. Jij mag er zijn, neem actie en begin te doen wat jou echt gelukkig maakt.


#MIND

09-03-2020

De afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen. Als ik eraan terug denk is er zo ontzettend veel gebeurd en veranderd. Mijn school heb ik nooit afgemaakt. Ik heb 2 pogingen gedaan voor het VWO examen, beide zonder succes. Na 7 jaar middelbare school ben ik geëindigd zonder diploma.

Wat zou er gebeurd zijn als ik m wel had behaald? Dan zou ik in ieder geval niet zijn waar ik vandaag de dag ben. Dankzij het niet behalen van mijn diploma ben ik andere wegen gaan bewandelen. Ik heb prachtige reizen gemaakt naar Azie en Zuid Amerika. Ik heb de leukste bijbanen gehad en ben gaan ondernemen.
Wie had dat ooit gedacht… Ik had nooit grote toekomstplannen, was niet bewust en ging op de automatische piloot. Wel ben ik altijd al een positief, spontaan en vrolijk mens geweest. Bewustzijn was er nog niet, veel mensen zijn dat vandaag de dag nog steeds niet. Hoe zit je in je vel? Wat wil je uit deze dag halen? Wat zijn jouw doelen? Wat doe jij voor een ander en hoe kun jij de beste versie van jezelf worden? Wat heb je daar vandaag aan gedaan?

Al deze vragen zijn mij bezig gaan houden na mijn buiten baarmoederljke zwangerschap. Ik kwam 2 maanden thuis te zitten na een behoorlijke operatie en kreeg de tijd om eens echt na te denken. Ik werd mij bewust van wie ik was, van mijn gedachten en van hoe mijn leven er voor de operatie uitzag. Ik was enorm dankbaar voor hetgeen dat ik had maar het was echt tijd voor verandering. Ik probeerde mijn ideale week in te plannen, te bedenken hoe mijn ideale maand en zelfs jaar eruit zou moeten komen te zien. Ik schreef alles op en begon doelen te stellen.

Het allerbelangrijkste wat ik deed was het inplannen van ACTIE. Iedere dag kon ik iets doen om mijn doelen te behalen, hoe klein dan ook! Iedere dag was ik bezig met zelf ontwikkeling. Voor sommige mensen klink ik nu misschien als een freak.. Zo een dag kon juist ook bestaan uit rust, genieten, een moment voor jezelf. Ook dat draagt namelijk bij aan mijn ideale leven, weer een stukje zelf ontwikkeling!

Ja, ook ik ben wel eens ongelukkig, heb wel eens rot dagen.. Maar omdat ik alles uit mijzelf en mijn leven ben gaan halen, geef ik mijn leven nu toch echt wel een dikke vette 9. Ik heb mijzelf goed leren kennen en ik heb gewoon mega uitdaging nodig, kan niet stil zitten en ben niet snel tevreden. Ik ben altijd opzoek naar de spanning en wil de adrenaline door mijn lijf voelen gieren. Ik ben niet bang om in het diepe te springen, het liefst ga ik zelfs als eerst.

Omdat ik een ander pad bewandeld heb, heb ik andere dingen mogen bereiken, daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik ben enorm tevreden met hetgeen dat ik heb, maar ik heb altijd honger, ik krijg een kick van ondernemen en krijg een mega Energy boost van gesprekken die leiden tot actie van mijn kant of die van de ander. Ik heb geleerd om het knopje ook af en toe even uit te zetten en terug te keren naar de rust, dat was een uitdaging.

Ik heb leren genieten van het hier en nu, de allerkleinste momenten. Ik kan ontroerd raken van mijn kleine meisje die naar haar vader lacht, ik kan genieten van een vroege wandeling met de zon in mijn gezicht. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit mooie leven, alle kansen die ik krijg en mag benutten, de mensen om mij heen en het geweldige proces dat ik de afgelopen jaren heb door mogen maken.

Wees dankbaar voor hetgeen dat je hebt, geniet van het moment, bedenk wie je wilt zijn en TAKE ACTION.

Plan een gratis intakegesprek